Bij Touch Of Flavour willen we onze klanten altijd de beste service bieden. Dus ook als artikelen worden geruild of geretourneerd. Niet goed = geld terug. En dat geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Heb je een bestelling ontvangen en voldoet deze om wat voor reden dan ook niet aan jouw verwachtingen? 

Stuur het betreffende artikel binnen 14 kalenderdagen na ontvangst naar ons terug en wij gaan voor je aan de slag met omruilen of terugstorten van je geld. Let er bij het passen op dat het product niet beschadigd raakt en laat labels zitten en intact. Touch Of Flavour neemt alleen artikelen in die ongebruikt en in goede staat in de originele verpakking bij ons worden geretourneerd. Uiteraard mag je wel een eigen kartonnen doos gebruiken voor de retourzending. Deze gehele retourprocedure werkt bij sale artikelen precies hetzelfde.

Pakket verzenden

Als je een bestelling wilt retourneren, vul dan altijd het retourformulier in. Dit formulier is meegestuurd in het pakket. Vul jouw gegevens en de reden van retour in op het retourformulier en stuur deze in het pakket mee terug.

Je kunt je pakket (op eigen kosten) verzenden naar:

Touch Of Flavour
JH Diemerstraat 2
9728 VM Groningen
Nederland

Let op: we raden je aan om altijd het verzendbewijs van de retourzending te bewaren tot de retournering succesvol is afgehandeld. Dat betekent dat je dus beter een pakketje retour kunt sturen dan een envelop, want voor brievenbuspost krijg je geen verzendbewijs.

Retour

Direct bij ontvangst van het door jou geretourneerde item, ruilen we het voor je om of storten we het aankoopbedrag terug op je rekening. In de meeste gevallen zal deze verwerking binnen 7 dagen rond zijn. Let op: stuur je ons jouw gehele order retour, dan ontvang je het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een gedeelte van jouw bestelling retourneert, dan krijg je alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.

Als je betaalt via iDEAL, zal het aankoopbedrag worden teruggestort op de bankrekening van waaruit het artikel is betaald. Het is niet mogelijk dit te veranderen.

Omruiling

Past een item onverhoopt niet? Dan ruilen we het om! Voor de juiste maat, een andere kleur of een ander artikel. Geef op het retourformulier aan wat je wenst. Het oorspronkelijke orderbedrag kan hierbij niet worden overschreden. Als het artikel op het moment van verwerking niet meer beschikbaar is, krijg je netjes je geld terug.

Wanneer je je artikel wilt ruilen, houd er dan rekening mee dat de verwerking van een bestaande order naar een nieuwe order tot 7 dagen kan duren. Loop je liever niet het risico dat het artikel niet meer beschikbaar is na die 7 dagen, dan is het ook mogelijk om het desbetreffende item te retourneren en vervolgens de juiste maat en kleur opnieuw via de webshop van Touch Of Flavour te bestellen.

Garantie

Bij aankoop van artikelen in de webshop van Touch Of Flavour is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet bieden wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wij doen er uiteraard alles aan om jou met onze producten en services te verrassen op het gebied van prijs en kwaliteit.

Mocht je nog vragen hebben over de retour- en omruilingsprocedure, dan kun je ons altijd contacteren via het e-mailadres info@touchofflavour.nl