Online betalen bij Touch Of Flavour gaat via een beveiligde verbinding, je kunt onbezorgd en snel online afrekenen met onze verschillende betaalmethodes. Kijk bovenaan in je browser of je een slotje ziet. Als het adres van de pagina begint met https:// dan ben je op de goede website en verzekerd van een veilige betaalomgeving.

iDeal

Betalen met iDeal betekent dat je het gevraagde bedrag vooraf online via je eigen bank betaalt. Er wordt direct afgerekend binnen de vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de bank. Touch Of Flavour krijgt dezelfde dag nog bericht dat er is betaald en zal dan direct jouw bestelling inpakken en aanbieden bij de bezorger.

Achteraf betalen

Vind je het fijn om eerst je bestelling te plaatsen en daarna pas te betalen? Dat kan! Bij achteraf betalen vul jij je naam, adres, woonplaats, emailadres en andere gegevens in en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.